Már 27

Összefoglaló

Mi is történt az elmúlt pár napban?
Megvolt az első hivatalos munkanapom, nem mondom, hog remekeltem, mert azt azért nem, a csöppségeket rávenni az angolozásra halál, de az úszás nagyon jó, és nagyon élvezem is.
Ám de, nem csak csupa öröm és boldogság az élet. Holnap mondom fel a bérleti szerződésemet a rablóbandánál, tehát 18án legkésőbb kikerülök a lakásból. Találtunk egy lakást, amibe pár napra rá beköltözhetnék (persze addig valami lebujban alszom majd), azonban van egy két bibi.
Az egyik az persze mint mindig a pénz, de elvileg meg tudjuk oldani, csak az én fizum két hétre rá érkezik, ennyi a szívó vele, de valahogyan összekaparjuk. (Beköltözni drága kicsit, mivel van ugye a letét vagy mi, meg két hónap előre, viszont akkor le van tudva a májusi lakbér is, ami nem rossz, amúgy a lehető legolcsóbb lakhandi amit találni lehet)
Úgyhogy nem is ez lenne az igazi nagy probléma, hanem a papírok. Alien reg. kártya megvan, útlevél és vízum stimmt. No de, kell szerződés, ami igazol kb 200.000yen-nyi jövedelmet. LOL
Kéne egy japán “guarantor” is, aki ugye alaphangon Rie apuja lenne, de ez esetben ennek adok kőkemény 1% esélyt.
Úgyhogy most guarantort, és szerződést hajtok gyorsan, holnap megpedzem az uszodában (ahol kedden kezdtem…) hogy mikor lehetnék teljes állású, mert igencsak jól jönne:P Remélem nem veszik rossznéven, de muszáj belefutni.
Gaba meg egyenlőre keresztbe bekaphatja ami útjába akad, mert ma voltam náluk, 20perc alatt készen voltunk, és “ha úgy döntünk hogy alkalmazunk, jövőhét csütörtökig szólunk, ha nem, akkor TERMÉSZETESEN nem szólunk”. Hát ajánlom hogy szóljatok, mert rátok olvasztom a hülye üvegházatokat. Az ő szerződésük ugyanis pont jó is lenne elvileg. Úgyhogy… bah…
Azt hittem ez a hét a pokoli, de a jövőhét sokkal durvább lesz.
Ja és van már japán bankszámlám is, nagyon jó, csont üres, egy élmény, szép zöld kártyám van, én választottam, az egész egy fillérbe sem került, mindössze fél órába, egy gyönyörű épületben. (olyan volt mint egy hotel várója, csak kicsiben, nagyon durva, és mondom, INGYEN nyitottam számlát, még csak betenni sem kellett pénzt, persze majd vonnak le havonta számlavezetést, stb, de az is lópikula)
Szóval… jeee jeee jeee, a gyomrom végtelen ciklusban ROHAN, győzzem követni a tempót, néha az a négy lépés, vagy három, ami elválaszt a wc-től, még az is túl hosszúnak tűnik. De hát az idegesség már csak ilyen.
Várhatnék még egy hónapot a költözéssel, de: sokkal előrébb akkor sem lennék, csak a papírokat lenne könnyebb beszerezni, viszont még egyszer 100.000elmenne erre a trágyafészekre (yenben…).
Ja és holnap délutánig kell eldöntenem… szép ugye?
Boldogság szeretet.
Na lépek, töröm a fejem, hátha beszakad(^o^)/

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: