Júl 02

Miért nem írok senkinek?

Biztosan sokan észrevették, hogy nem válaszolok iwiwen, emailben vagy akár msnen (ahova nem is jelentkezem be, max néha rejtve, édesanyukámmal váltani egy két szót, amikor a szükség úgy kívánja, mert amúgy még saját édesanyámmal sincs időm nagyon beszélgetni).

Vázolnám a Júliusi besoztásomat.

minden hétköznap dolgozom, kivéve 10-e Csütörtök, 17-e Csütörtök illetve 29-30-31 (kedd-csüt.).
A csütörtöki napokon természetesen a szabadnapomat egy másik munkahelyen használom fel, még pedig Ikebukuróban tartok angolórákat babáknak, s hamarosan talán az anyukáknak is. Maradnak tehát a vásárnapok szabadnapnak. Ám de, legkésőbb 13-ig ki kell költöznöm a lakásomból. Természetesen van hova, de ugye oda el is kell juttatni a dolgokat, azt ki kell takarítani ,ezt is itt, selejtezni is kell, stb…
Közben főzni, mosni, vasalni, és még sorolhatnám az egyszemélyes lét gyönyöreit.
Jön ám a következő szépség a beosztásomban. 14-től 26-ig MINDEN nap dolgozom.
14-16= Rendes beosztás szerinti munkanap. Reggel kilenctől este fél nyolcig kb. (igen, a túlórát is számolom, mert azt nem az ágyamban heverve töltöm el, hanem a munkahelyemen gürizve)
17= Ikbukuro angol (addigra talán dupla-dinamit ugye)
18= rendes beosztás szerinti meló ismét

No itt jön a legszebb része, hogy a végén izzadjon rá az ember:
19= kezdődnek a nyári szünet miatti gyorsított úszó-tanfolyamok, azaz 7-kor kezdek…
20-21= mivel előbbi vasárnap, utóbbi pedig valami ünnepnap, ezért nincs rendes munka, de 7-től 10-ig bizony megy a nyári gyorstalpaló, tehát nekem bent a helyem.
22-26-ig= nyári gyorstalpaló ÉS a rendes beosztás, tehát boldogság-szeretet, héttől este hétig melózom.

27-e vasárnap szabadnap, 28-án meló, 29-30 szabadnap, 31-e pedig Ikebukuro.

Próbálok majd válaszolni azért szépen sorban mindenkinek, de kérem a türelmét mindenkinek.
Blogra pedig azért van időm, mert azért valami életjelet szeretnék adni magam felől. A blog a barátoknak, rokonoknak íródik, no meg annak aki olvassa, de ez az eredeti lényegén nem változtat, úgyhogy a blog amolyan “levél mindenkinek”. Ezért ez az első, és a személyes levelek pedig később jönnek. Itt egyszerre több embernek írok, több embert érek el, és idő hiányában, ez most egy fontos szempont, de ahogy írtam fentebb is, ígérem, hogy mindenkinek válaszolok időben, csak rendelkezzek ezzel a furmányos égi csinálmánnyal (idő).

Addig is örüljetek, bekötötték a fejemet, házas vagyok, dínom-dánom, és ugyan nem vagyok munkaőrült, meg önsanyargató sem, de örülök, hogy ilyen húzós beosztásom van, mert azt jelenti, módomban áll tenni valamit a családomért.

Többet senkit se halljak nyavalyogni, hogy sok a munkája:D:D:D:D

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: