Sze 24

Képek árja!


Nem is írok semmi előzményt, jöjjék a képözön!

Ráadásul ez még nem is az összes kép, mert a fényképezőgépemmel is készítettem párat, amiket, amint lesz rá érkezésem, fel is töltök a gépre. No meg ide, a hálóra^^ Meg az elektromos naplómba:D

Az első kép két okból kifolyólag is érdekes. Első pillantásra egy szentély. Na de a másodikra… arra is! Nézzük meg a távol-keleti szerencse-jelképet. Amúgy az egyik metrómegálló peronja is ilyen mozaikokkal van telepakolva.

A második képen egy fura busz látható. Én nem tudtam mire vélni. Munkába menet láttam, több kép nem is készült róla. Most ez vagy gyárilag ilyen, vagy valaki erősen felpofozta. Mindenesetre még itt sem mindennapos látvány.

A következő két kép “purikura”, az az “printclub” (purintokurabu – purikura). Odaibában jártunk (ott is készült a többi, fényképezőgépes felvétel), hát purikúrálódtunk.

A következő kép szintúgy Odaibából való. Teremtsünk divatot, öltözzünk fingba! Fing, légies könnyedség, könnyed elegancia.


Ha pedig már egyszer Odaibában jártunk, elmentünk a Toyota-Lexus szalonba. A Lexus elég drága, úgyhogy inkább két Toyotát vettünk. (és nem is a legolcsóbbat, az 1millió yen lett volna, durva! És teljesen új, és még kényelmes is) Párom ezentűl piros villámként veti magát a városra, én pedig egy bordó hajóval fogok cirkálni.
Aztán felébredtünk és elindultunk haza^^

Párom szegény születésnapi ajándék nélkül marad, mert a nyakunkba szakadt 72.000yennyi számla. Július óta nem küldték a közös költség számláját, mi azt hittük azért, mert új lakók vagyunk, és akkor egy ideig nem kell, de hát pech, kell, csak időbe telt amíg beállították a bankszámlánkat, amiről lehúzzák az összeget. Addig meg persze szabtak bármi információval szolgálni. Azért itt sem megy minden olajozottan, de szerencsére, pont volt ennyi megtakarított pénzünk, amit mondjuk másra szántam. Többek között a barátok és családtagok gyorssegélyeinek törlesztésére. Ami késik nem múlik^^

Úgyhogy ez volt párom születésnapi ajándéka, egy nap Odaibában, meg egy kis vacsora, 2000yenért a Saizeriya nevű olasz étteremlánc ottani éttermében.

Fogok majd internetes videókkal is szolgálni idővel, meg az indulás-érkezés, nehéz hónapok emlékei sem maradnak ám el, csak időm engedje. No meg érdekes dolgokkal is szeretnék szolgálni, nem csak a saját gondolataimmal^^

Amúgy tudja valaki, hogyan lehet archiválni/lementeni az itteni blogbejegyzéseimet gépre? Egyszerű wordbe történő másolás/beillesztésen kívül?

8 comments

Skip to comment form

  • Desperate Angel on 2008-09-25 at 00:38
  • Válasz

  誕生日おめでとう りえさん!! =^.^=

  • WTF on 2008-09-25 at 04:19
  • Válasz

  Ma lenne a szülinapja? 🙂 Akkor boldog szülinapot!

  Sok boldog napokat, vígan megélhess,
  napjaidat számlálni, ne légyen terhes.
  Az ég harmatja szívedet újítsa,
  áldások árja házadat elborítsa.

  Tenéked minden öröm holtig adassék,
  amellett semmi bánat ne barátkozzék.
  Légyen éltednek virága mind kinyílt,
  szíved ne szenvedjen semmi sebes nyílt.

  Míglen az egek várát vígan szemlélhesd,
  ott aztán az életet, jobbra cserélhesd.
  Az Úr a boldog életben részt adjon,
  a szentek serge közükbe fogadjon, de fogadjon.

  • Futyoke on 2008-09-25 at 09:29
  • Válasz

  Köszöni szépen a jókívánságokat^^ Pont jókor, mert mire itt elolvassuk, már 26. van^^

  • darthsith on 2008-09-27 at 06:18
  • Válasz

  MOSHI

  Az emberélet

  Az emberélet gyönge dráma.
  Csak egyszer adják.
  Nincs több előadása.

  • Orsi on 2008-09-28 at 21:37
  • Válasz

  Szia! 🙂
  Boldog egy évet.
  technikai kérdésre válaszolva: save as HTML?
  üdv
  Orsi

  • YuanYuan on 2008-09-28 at 22:15
  • Válasz

  Sajnos Peti nem tudtam ratalalni,hogyan tudnad elmenteni. Save as html-elel csak az a baj,hogy csak annyit ment el,amennyit egy lapon latsz…de meg mindig jobb megoldas,mint a copy paste…csak folyamatosan kell csinalnod!-Zoli

  • darthsith on 2008-10-15 at 05:12
  • Válasz

  Már rég akartam írni, csak költöztünk, és most lett netem.

  Az internet download manager-ben van olyan opció, hogy 1 adott www. címről lement MINDEN adatot…tehát biztonsági mentést csinálhatsz az oldaladról.

  • Ishikawa on 2009-04-01 at 18:13
  • Válasz

  lehet mar ezer eve rajottel, de ha nem akkor tessek:
  Beallitasok/alapbeallitasok/blogkezelo eszkozok/blog exportalasa
  gondolom egy xml fila-ba vesi ki a cuccokat.

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: