Már 20

Hosszú szünet

Hossz szünetet tartottam, mivel ismét hatnapos munkahetem volt, aztán lebetegedtem, mire végre eljutottam a mai szabadnaphoz, melynek majdnem vége, hiszen végigtakarítottam a napot. Párom és kisfiam vidékre utazott, babamutatóba a nagyszülőkhöz (anyai), így végre tudtam erős vegyszereket is bevetni, fürdőszoba és WC pucoláshoz. Persze ennek azért részint megvan az eredménye, mert fáj a kezem, stb, de most ragyog minden.

Itt megérkezett a tavasz, legalábbis az időjárás enyhült. A munkahelyemen egyre nehezebb a dolgom, egyre sokszínűbb a munkaköröm, ráadásul be akarnak rakni esti műszakba, vagyis éjfélkor érnék haza. No erre azért mondtam, hogy kizárt, mivel akkor egyszer sem találkoznék a családommal.

Új képem most nincsen, nem készült, vagyis ha készült is, párom kameráján találhatóak, azt pedig magával vitte. Vasárnap próbálok majd többet írni, lenne miről, de most nem jut eszembe semmi^^

Hibikinek ismét hullik a haja, nekem még nem, de lehet hogy majd cserélünk^^

2 comments

  • darthsith on 2009-03-21 at 01:13
  • Válasz

  Éneztnemértem..ha esti műszakba lennél, akkor napközben otthon lehetnél a családoddal nem?Vagy ott mit jelent az, hogy esti műszakba akarnak tenni?

  • Futyoke on 2009-03-21 at 07:22
  • Válasz

  Egy hónapja nyújtottak a munkaidőmön, megtoldották 45 perccel, cserébe 15 perccel korábban mehetek el. Napközben van másfél óra pihenőm, ami persze valójában nincsen, mert egy, fel van darabolva, kettő pedig simán végigdolgozom azt is.
  Ha engem beraknak esti műszakba, akkor az reggel kilenctől este fél tizenegyig lenne. Utazással együtt ez azt jelenti, hogy reggel fél nyolctól éjfélig nem látom a családomat.

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: