nov 27

Forumosdi meg a gondjai

Kedves olvasok, Forumba elsokent fejest ugrok.

Akik ellatogattak mar a forumra, eszrevehettek, hogy mindenki Hibiki. Ujabban pedig meg sem jelenik a Forum, bar lehet ez csak nalam jelentkezik igy, mindenesetre nem tunik valami megbizhato rendszernek, ugyhogy meg most az elejen, kerestem mas lehetoseget.
Tessek, mas lehetoseg:
http://japanban.freeforums.org/
avagy
aki latogatja a forumot, kerem jelezze itt hozzaszolasban, hogy masnal is eltunt-e, volt-e elerhetetlen, illetve tudott-e avatar kepet cserelni (meg a grou.ps -forumon).
Tovabba, vallalkozo lelku olvasokat keresek az uj forum probalgatasara, avatar kep csereje, tema nyitas, kezelhetoseg. Akinek van ideje meg kedve, az kerem nezze meg, milyen az uj forum.
Remelem az uj forum jobban fog uzemelni, addig is, amig talalok hasznalhato rendszert (remelhetoleg ez mar az lesz), kint hagyom a regi forum linkjet, ne kavarodjon minden szanaszet.
Tovabba BLOGTALI!
Egyenlore semmi otletem sincsen, csak azt tudom, hogy Budapest es dohanyfust-mentes helyszin. Aki ilyet tud, kerem szoljon. Akar iskolaban egy tanterem is lehet, huliganok nem mennek, alkohol meg dohany sem fog fogyni (ha iskolaba megyunk), hiszen nem ez a talalkozo lenyege. A lenyeg, hogy szek legyen, meg ha lehet aram, a laptopnak. (mert aksija van ugyan, de lemerul az is, raadasul az enyem neha 20 perc alatt beadja a derekat)

3 comments

  • Tomib on 2009-11-27 at 22:46
  • Válasz

  Többedmagammal már tudtunk avatart cserélni. Szóval szerintem már okés a fórum, de az új is működik, beregeltem.

  • -=RelakS=- on 2009-11-28 at 03:23
  • Válasz

  Jelentés:
  A Grou.ps totál másképp néz már ki, de a saját adataimat továbbra is rémálom elérni (keresni kell egy saját hozzászólást, mert a My Account-ról én legalábbis nem érem el, My Profile-t meg nem látok) Ráadásul egy vemhes csiga sebességével üzemel.
  Az új egy normál phpBB fórum, sok gond nemigen lehet vele, bár még elég éretlen (zöld 😀 )

  • Futyoke on 2009-11-28 at 23:47
  • Válasz

  Köszönöm a visszajelzéseket, amint tudok ránézek megint mindkettőre. Lehet kirakok majd egy szavazást, melyiket használjuk a végén.

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: