Sze 13

Felelotlen emberek

Mert vannak, nem is kevesen.

Peldaul az a viszonteladonk, aki az utolso pillanatban bombaz kerdesekkel, hogy meg ma kellenek a valaszok mert holnap mar mennek az ugyfelhez.
O felelotlen, mert mindent az utolso pillanatra hagy, tovabba azt hisz, a szemelyi titkara vagyok, es kizart hogy egesz nap targyalasrol targyalasra jarjak, es ne az o leveleivel foglalkozzak. Amiket nem is latok.
Felelotlenek azok a nemetek is, akik ket embert ultetnek be arra hogy az egesz vilagot tamogassa technikai kerdesekkel kapcsolatban.
Hala a toketlen majmoknak, most mar egy oraja nem tudok a kisfiamert menni, pedig ma kulon azert jottem be kilencre mas helyett, hogy hatkor vegezhessek. Csakis es kizarolag ezert.
Vagy negyvenszer hivtam Nemetorszagot, irtam x levelet, mig vegul most kaptam egy embertol egy valaszt, hogy azonnal a kormere nez a tobbieknek. Remelem gyorsan es hatekonyan.
Viszont Csutortokon megyek Nagoyaba, Szombaton pedig Fuji Safari lesz am, ugyhogy keszul majd par tonna kep meg video.
Parom pedig Penteken meg SMAP koncertre, lanyok irigykedjetek, muhaha.
Hult a levego, de meg mindig iszonyat hoseg van napkozben, meg ejjel is elegge…
Szombaton este a kutyat is megnyirtam, olloval, nem geppel, olyan is lett, de sebaj, csivava, nem szamit. A lenyeg hogy most rovidebb szor hullik, nem az a hosszu. Igen hullik, mert ez nem sicu, ez egy patkany es hullik a szore. Megpedig ez a szokes-vilagosbarna, halal-vekony, el-nem-tudod-kepzelni-mennyire-szall szor. Mindegy, anal gyakrabban takaritunk.

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: