okt 03

Oktoberben

Eljott Oktober iden is. Hibiki ket eves lesz huszonegyediken. Elmulik a hoseg (mar egeszen jol haladunk ez ugyben).

Oktober elso hetvegejet javareszt a kozeli parkban toltottuk, kutyat es gyereket setaltattunk a kutyafuttatoban. Hibiki nagyon elvezi, mert egyaltalan nem fel a kutyaktol, meg a nagyobbaktol sem (tehat az igazi kutyaktol), sot nagyon jol eljatszik veluk.
Hibikinek a szuletesnapjara keszulunk, mert parom mar nagyon izzit hogy bevasaroljunk ajandekokbol, de ez velhetoen csak a jovohet vegen indul majd el.
Ot perccel ezelott pedig egy nepessegszamlalos ivet toltottunk ki az interneten, mert Japanban most nepessegszamlalas van. En is belekerultem. Haztartasvezeto pedig kedvesem, mert nem anyagiak alapjan kerdeztek, ugyhogy ugy dontott o az ur. En meg a sarokban reszketve rabolintottam.
Hibiki meggyogyult, parom is ugy fest mar jobban van es csak az orra folydogal picit, en meg mintha allergias lennek, ami Oktoberben meg sosem fordult velem elo, lehet ez is csak natha. Mindenesetre idegesito, mint a viszketo orrok altalaban, hat meg ha akkora mint az enyem.

2 comments

  • bitxəšï on 2010-10-03 at 15:51
  • Válasz

  Boldog szülinapot!

  A neten is ki lehet tölteni a népszámlálásos kérdőívet?
  Ezt nem tudtam….nekem a főbérlő adta át személyesen a papírokat:)

  • Futyoke on 2010-10-05 at 09:49
  • Válasz

  Koszonjuk szepen!

  A neten is ki lehet, es szerintem mindenhol, mert jelolhettuk volna Shizuokat is lakhelynek peldaul.
  Papirokat mindenkeppen kap az ember, de van rajta egy resz, hogy intaanetto de bla bla (vagy ahogy parom mondja bra bra).
  Nekifekudtunk es tiz perc alatt letudtuk.

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: