okt 20

Munka-munka

Sikerult tegnap (azaz Kedden) az utolso vonattal hazaernem. Meg igy is folytattam a munkat otthonrol, egeszen hajnali haromig. Fel kilenc korul mar bent voltam az irodaban megint, es most is itt potyogok. Amit el kell vegeznem, a legtobb resze keszen van, ugyhogy most beiktattam magamnak 10 perc szunetet, mert mar alig allok a labamon. Reggelizni nem volt idom, mert elaludtam, ertheto okokbol.

Hibiki holnap lesz ket eves, Boldog Szulinapot neki!
Az elmult egy-ket hetben annyira behavazodtam, hogy nem nagyon tudtam irni, ugyanakkor facebook-ra neha toltok fel mobilrol kepet, kesobb majd ide is megprobalom felrakni oket, amikor idom engedi.
Parom jol van, koszoni szepen, tegnap vitte Hibikit a keteves vizsgalatra, vissza is hivtak Januarra, mivel kisfiam nem nagyon beszel. Pontosabban igen, csak senki nem erti, de ez a japanoknak valami rejtely, nem tudom miert. Tovabba ha mutatnak neki kepeket, hogy hol a kutya peldaul, le se tojja. Szerintem nem hulye, csak nem erdekli. Azt mondtak volna neki, hogy dobja ki adott papirdarabot a kukaba, szo nelkul megteszi. Meg a fogmosas utani oblogetest is elsore megtanulta, meg sokminden mast is siman megert, ugyhogy az orvos tudja rosszul es kesz. A szulo mindig okosabb, es az orvosok csak viccbol kapnak diplomat. Ez persze nem igaz, csak rossz vicc, de hogy azert visszahivjak, mert nem ugy viselkedik ahogy elvarjak tole, ez meglepett. Bezzeg az, hogy a legtobb japan gyerek hisztizesben siman lenyomja Hibikit, az nem szamit. (pedig Hibiki sem semmi neha…) Bezzeg amikor fulladt, akkor nem vizsgalgattak ilyen lelkesen.
Sebaj, meglatjuk mi lesz Januarban, en mar varom, parom kevesbe. Most kialvatlan vagyok, es meg a kakan is csomot keresek, belekotok fube-faba, ez a bejegyzes is ilyen lett.

5 comments

Skip to comment form

  • Tomib on 2010-10-22 at 20:43
  • Válasz

  Biztosan rendben van. Egyébként a zsenik mindig kilógnak a sorból…
  Más…
  Kéne egy kis segítség az ügyben, hogy pontosan mely napokon és ünnepeken nem dolgoznak Japánban?
  Nézelődtem kicsit, de itt talán egyszerűbb megtudnom.
  Előre is köszi:)

  • -=RelakS=- on 2010-10-23 at 04:02
  • Válasz

  Angol megy?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_holidays

  • Futyoke on 2010-10-26 at 10:30
  • Válasz

  Itt van magyarul is;
  http://terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/japanunnep.html

  Remelem ez az amire gondoltal.

  (japan munkaszuneti napok @google ezt dobja ki elsore^^)

  • Misaki on 2010-10-27 at 01:29
  • Válasz

  Jujj kicsit megkésve..de annál nagyobb szeretettel kívánok Hibikinek Boldog szülinapot.

  • Futyoke on 2010-10-27 at 08:37
  • Válasz

  Koszoni szepen ^^

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: