aug 09

Irany a Csendes-ocean!

Ugyan a stressz, meg hasonlo nyalanksagok meg tartanak, azert nem olyan veszesek mint voltak mult het vegen, illetve tegnap. Ugyanakkor, van ket esemeny is, az egyik picit szivfajdito, de azert nem olyan veszes: Hibiki nem lesz velunk a hetvegen, mert a japan nagyszulokkel megy Yamagataba szombattol hetfoig. Ugyanakkor, ez pont ugy lett idozitve, hogy jon egy nagyon jo baratom Oszakabol es egyutt fogjuk vegig-vandalkodni az emlitett harom napot. Jojjon hat egy kis ropke leiras, miert is az a cim ami.

Szombaton reggel erkezik majd Tokio allomasra, ahonnan hazaugrunk hozzank, lecuccolunk es robogunk tovabb Chibaba (http://en.wikipedia.org/wiki/Chiba_Prefecture) a tengerpartra. Szeretnenk a keleti partra menni, mert ott nagyobbak a hullamok, a nyilt ocean miatt, de lehet a nyugatira szoritkozunk, ami inkabb az obol fele nez. Bar nyugaton meg delre kell mennunk eleg vadul, mert eszakon nekem tul kozel van a szet-iparositott tokioi partvidek.

Keleten azert ott van a Kujukuri-part, ahova szivesen mennek. Bar eleg hosszu az ut, azert a vegen nem kell gyalogoljunk, mert busz is van^^ A part itt egyenes, hosszu es szemben csak a kek ocean.

Kepek lesznek, ahogy visszajottunk szerintem, remelem tudok kesziteni jo sokat. Ne varjatok el semmi specit, a telefonomat viszem csak, de talan az is eleg jo kepeket keszit, ugysem vagyok profi, sot meg hobbi-fotos sem.

5 comments

Skip to comment form

  1. Most esett le:D Tokyonál a kinyúló rész az majdnem ugyan úgy néz ki mint Shizuoka alatt. Van egy kis öböl (benyúlás) és mögötte a Nagy város. Kicsit ha távolítasz a térképpel, akkor majdnem hogy a pontos mását kapod, csak kicsiben ^^

  2. Eleg egyformak tudom^^ Csak ez hozzank kozelebb van. A vekony nyakanal probaljuk atszelni, azzal lakunk nagyjabol egyvonalban.

    • Umi on 2011-08-10 at 00:55
    • Válasz

    Közös purit Tomival!! :o) Egy ilyen állatkodós hétvégében lennie kell ilyennek is!! 😀

  3. Érezzétek jól magatokat! Tényleg rátok férne egy kis állatkodás. Had lássa Tokyo hogy tombol a Magyar 😀

  4. Áh a Tamással lesztek? No hát akkor jó vandálkodást fiúk! :oD Tomboljátok ki a stresszt, pihenjetek salalalala :o)

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: