nov 28

Japan auto 4

Nagy a nap a mai, mert ez lesz az elso olyan (rovid) bemutato, aminek a celkeresztjeben nem egy mini-van all. Japanban a gyartok neha nekifutnak, hogy valami retro-kulsovel biro autot gyartsanak, a Toyota Origin is egy ilyen nekifutas. Az pedig, hogy a bemutatott darab fekete, most mar tenyleg csak a veletlen muve, mert ugy nem nagyon talaltam mas, prezentalhato darabot.

Meg is ragadnam az alkalmat, hogy a jovobeni felreerteesek elkerulese vegett, itt es most leszogezzem, hogy a kepeket nem en keszitettem. Sajnos, nincsen eleg szabadidom, hogy auto-piacokat latogassak (azt hiszem Decemberben a csaladomat is alig fogom latni, ugy 28-ig), igy a japan hasznalt-auto kereskedesek kinalatat bongeszve lelek egy-egy darabra, ami itt bemutatasra kerul.

No tehat, a mai darabunk, egy Toyota Origin 2001-bol、3L-es motorral es 77.000Km-el. Termeszetesen, mint minden itteni autoban, a valto automata es a legkondi alap. (mar evtizedek ota?) amugy pedig ez egy limitalt szeria volt, 2000-ben dobtak piacra, termeszetesen csak a kulseje retro, a tobbit mas modellekbol emeltek at, es alakitgattak az igenyeknek megfeleloen. Anno ujonnan 7 millio Yen korul osztogattak, most mar hasznaltan, 2,3 millioert is kaphato egy olyan madar ami a lenti kepeken lathato.

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: