«

»

ápr 18

Valaki, aki regen jelentkezett

Apukamat mostanaban alig latom, mert allandoan valami munka nevu helyen van. Hiaba mondom neki reggel, hogy ne menjen, meg hogy jojjon velem jatszani, masnap reggelig nem is latom… Remelem ma idoben hazaer, elvegre ma meg is igerte, hogy korabban hazajon es jatszunk!

Persze azert a hetvegen egyutt vagyunk am, sot, ket hete anyuval meglatogattuk aput valami parkban, ahol emberek ultek a foldre leteritett foliakon a fak alatt. Anyu azt mondta, ez hanamiznak. Apu mar az allomason vart minket, gyorsan oda is szaladtam hozza, megmutatni neki az uj Ultramant amit anyutol kaptam (bar anyu szerint valahogy apu fizetett erte, de en nem lattam a boltban, ugyhogy kotelessegemnek ereztem megmutatni). Ezutan mentunk a parkba, ahol apunak az ismerosei voltak. Volt egy kislany is, Miyu, aki szinten a szuleivel jott, en vele meg a papajaval jatszottam a legtobbet. A papaja nagyon vicces, rohangalt, tancolt, ugralt, sok-sok mokas dolgot csinalt velunk. Volt egy masik bacsi is, aki meg probalt velem baratkozni, de egy ropke parbeszed utan, ugy dontottem, hogy Miyu-chan aranyosabb mint egy iszogatos bacsi. Apuek mindekozben betermeltek a pizzat meg a pisztacia nagy reszet ami elottuk hevert a folian. Jut eszembe! Miyu-chanrol meg a papajarol kep is van, ahogy egy fan ulunk egyutt! A papaja valami shacho azaz fonok, apunak a tanitobacsija talan? Nem tudom mi mast jelenthet, apu apukaja megsem lehet, mert akkor a nagypapam lenne, arrol meg tudnek, gondolom…

Ime a kep:

3 comments

  1. tardis

    Nagyon szép a cseresznyefa. Nagyon jó kép:) Köszönöm hogy feltöltötted! Családi idill ^^

  2. Futyoke

    Az hogy a fonokommel babazni, mennyire csaladi idill nem tudom, de teny hogy jofej nagyon, meg ha vannak is kisebb surlodasok neha. Na de a fonokom, meg szep hogy “surlodunk”.

  3. tardis

    Haha:D mégis csak emberibb arca van mint a Pita sütögetőnek NEM?:D

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: