Sze 20

Hazi-allat-kert

Ugyan most a felhozatalbol kimarad Levente, a lakasunkban immar oshonos csivava, de gondoltam azert megosztok veletek par kepet a lakason belul es kivul uralkodo elovilag ket nemes peldanyarol.

Kabocaek Augusztusban bejelentkeztek, es hamarosan el is tavoztak az orok vadaszmezokre, mert nagyjabol 2-3 hetig dalolasznak csak. Sikerult egy peldanyt ugy elkapnom, hogy mar nyugovora tert, de meg senki sem ette meg, senki sem lepett ra es oszlasnak sem indult meg.

A masik bemutatasra kerulo eloleny pedig Laszlo, a francia bulldog. Akinek a rondasaga szinte minden nap rekordokat dontott, de az alabb lathato ket kep azt hiszem felul- (vagy talan alul?) mulhatatlan szinten bizonyitotta, hogy meg a ronda kutyak kozt is a legrondabb. Talan ezert is szeretjuk. Meg mert hiaba mossuk hetente, budos… meg nyaladzik… csipas… horkol… bofog megallas nelkul… es meg sorolhatnam.

5 comments

Skip to comment form

  1. Kabóca úrnak nagyon komoly arca van:) Mr. László pedig cukker. Semmi rondát nem találtam benne, pedig kerestem. Zabálnivaló:))

  2. Fütyőke, most nézem, hogy semi-t írtál, nem higurashit.
    Mi a különbség? Passz? 😀

    1. Ha jol tudom a semi = cicada, mig a higurashi = tanna japonensis. A tanna-k pedig egy faj a cicada-k csaladjan belul? Es a tanna japonensis pedig egy fajta… vagy alfaj… nem tudom sajnos a helyes biologiai besorolasokat, de ha jol ertelmeztem a wikipedian irtakat, akkor a higurashi egy bizonyos, japanban a leginkabb elterjedt semi. Viszont a japanok a hetkoznapokban csak semit mondanak. Mivel nem vagyok jaratos a temaban igy tobbet nem tudok hozzatenni, de a japanok semi-znek orrba-szajba, ugyhogy en is bealltam a sorba es ezt hasznalomXD

  3. Talalkoztam mar japan orias lodarazzsal, de nem jott tul kozel. Meg egyszer talalkoztam, kb negy eve, egy elhullott peldannyal.
    Mr. Laszlo ronda, azert cukkerXD

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: