feb 01

Nincs am vege

Marmint a blognak, csak keves idom, na meg lehet, hogy kedvem is, volt a blogra az utobbi idoben. Anyag gyult rendesen, ugyhogy lesz majd frissitve mindenkeppen. Fogok irni a Karacsonyunkrol, talan a munkarol, meg lesz kep havas Tokiorol. Na ne nagy tajkepekre gondoljatok, vagy hofeher toronyhazakra, csak a kornyeket lottem le, az utcarol, mert a minuszokban nem volt kedvem kint fotozgatni. (na nem olyan hazai minuszok, de akkor is) Ugyhogy lesz blog! Csak meg egy kis ido kell.

1 comment

  1. Szia
    Nem régóta olvasom a blogodat, de nagyon érdekesnek találom. Én személy szerint nagyon rajongok Japánért. Ebben közrejátszott az is ,hogy megismertem egy japán együttest, a neve Akb48. Bennem ekkor érett meg az elhatározás hogy szeretnék én is kint élni,persze dolgozni is. Ebben sok információt nyújtott az általad írt blog is,ha sors és a szerencse is úgy hozza szeretném
    ha sikerülne 2 év múlva kikijutnom,csak azt nem tudom,hogy a fémiparban milyen lehetőségek vannak (cnc forgácsoló). A bejegyzéseid nagyon izgalmasak és ha tehetem továbbra is követni fogom.
    Sok boldogságott és sikerekben bazdag évet kívánok neked és a családodnak.
    Kitartás és fel a fejjel.

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: