«

»

máj 08

Kepek tavalyrol, elso felvonas

Mivel sajnos nincs sok kedvem kepeket szerkesztgetni, meg amugy is fu de hatalmas szerkeszteseket eszkozolok altalaban, igy “nyers” anyagot kaptok. Tavalyrol van meg vagy szaz kepem amit ide meg nem tettem fel, jojjon az elso, igazabol rendezetlen, jellegtelen kephalmaz. Ezeket itt-ott sutogettem el, olyan dolgokrol, amik vagy nekem erdekesek, vagy nektek lehetnek erdekesek (szerintem).

A kepek ala fuztem hozzaszolasokat, de ha van meg kerdes, irjatok. Nem valaszolok gyorsan, de majd fogok azert. Tobb kep is jon majd!

A fizuemelest pedig (elozo bejegyzes egyik temaja ugye) megkaptam, de az emeles felet bukom, mert elviszik az adok, meg egyeb jarulekok (TB, nyugdij). A TB irdatlan draga, ez viszi el az emeles negyedet. Viszont igy ezer yen egy sima orvosi vizsgalat es plusz ezer yen a felirt gyogyszer (fugg ez persze sokmindentol, de egy harom hetes, harom-fele gyogyibol allo csomagot ennyiert kaptam, es a belgyogyasznal a vizsgalat is ennyi volt). Ha jol tudom, a TB itt kb a kezeles 70%-at allja. Na meg a felirt gyogyszereket, es vonatkozik ez a fogorvosra is.

Jojjenek hat a kepek: (lentrol felfele olvasva kapjatok az igazi idorendi sorrendet, miutan vagy otszor befuccsoltam a bejegyzesbe igazitassal, fogtam es bevagtam mindet egy oszlobpa, majd kiterdelem kukorican)

Felnott-video-szalon...

Felnott-video-szalon…

Tokio belvarosa is feherbe borult

Tokio belvarosa is feherbe borult

Hofodte Tokio 3

Hofodte Tokio 3

Hofodte Tokio 2

Hofodte Tokio 2

hofodte Tokio

hofodte Tokio

Seiko muzeum

Seiko muzeum

karaoke

karaoke

meg mindig epitkezes

meg mindig epitkezes

kave

kave

oshiri

oshiri

Sakuradai allomas

Sakuradai allomas

Epitkezes

Epitkezes

Sikator

Sikator

 

 

1 comment

  1. RelakS

    Ki emlegetett feneket? 🙂

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: