«

»

jún 18

Meg mindig el vagyok maradva

Az elmult… harom heten? Mar nem is tudom igazan szamon tartani, vagy csak lusta vagyok, teljesen mindegy, jartam Fukuokaban (egeszen pontosan Hakataban) es Oszakaban, holnaputan pedig ismet megyek Fukuokaba. Amilyen irdatlan fulfajast kapok altalaban a repulestol, hihetetlenul tudok orulni, hogy megint en mehetek Fukuokaba. Arrol nem is beszelve, hogy delutan negyig targyalasom van egy ugyfellel, onnan 4 ora alatt el kell jussak Hakataba, be kell jelentkeznem a hotelba es el kell ernem a masik ugyfelhez… Persze tudom, hogy mas is mehetett volna, de egyesek inkompetensek a szervezesben, vagy pedig kenyelmesebb engem elkuldeni mint a hisztis japanokat. (mert van boven)

Viszont ideje ismet egy adag kepet feltennem. Elertunk a Decemberi adag elso felehez, ami pont a Karacsonyt megelozo napokig tart. Jartam itt Oszakaban, voltam Hibiki ovis Karacsonyat megnezni, meg keszult meg par masik kep is.

Probaltam ertelmes kepalairasokat szerkeszteni, tobb-kevesebb sikerrel… XD

1 comment

 1. yosihiro

  Örültem ennek az oldalnak és a képelnek is. Kicsi bepillantást nyertem egy másik világba. Itthon Magyarországon is zajlik az élet azért. Most is csak egy röpke gondolatot mondanék. Olyan nagyszerű feltalálóval állok kapcsolatban aki nemcsak megoldotta a napenergia legjobb hasznosítását de a hidrogén hajtású motor terüléetén is nagyot alkotott. Fizikus emberünk idősebb de a rendszer elnyonja és képtelenség pénzügyi forrást taláni aződolgaira. Ha valaki japánban lenne és ismernéa nyelvet akkor talán több szerencsénk lenne ….
  Ez csak egy rövid eszmefuttatás volt. De rendelkezünk olyan építőipari anyaggal ami a sugárzást sem enegedi át sőt ha ebből építjük meg a házunkat és átköltözünk Magyarországra nem kell mást tennünk csak a ház falait leaprítani majd egy kis vizet hozzáadni és újra felépíteni a házunkat, na ezt mai napig egy anyagsem tudja és a co2 kibocsájtási is nagyon jó.
  de nem erről akartam írni hanem amit itt látok és olvasok ez nagy hatással van rám hiszen az anime és manga világában kicsitbenne vagyok és érdekel, hogyan születnek ezek a csodálatos művek. Nagyon röviden ennyi de figyelemmel fogom kísérni abejegyzéseket és ha a feltalálóinnak kapcsolatosan lenne olyan cég akit mindez érdekel akkor szívesen beszélnénk róla.

  Tisztelettel

  Budai Zoltán

  Yosihiro

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: