Újdonságok

[notice]Amennyiben hibát jelentenél be, vagy valami újítási ötleted van, kérlek jelezd a Hibák oldalon[/notice]

[important]

2012.Április.07-08-09

– A slider újra működik, most már nem az utolsó bejegyzéseket mutatja, hanem véletlenszerűen kiválaszt a régebbi bejegyzések közül, így néhány régi érdekes bejegyzés újra előkerülhet
– Megosztó gombokat módosítottuk, elegánsabbak könnyebben használhatók lettek. Az oldal gyorsabb betöltődése érdekében a főoldalról lekerültek.
– Nyomtatás és PDF funkció. Egy kattintással meg lehet nyitni az egyszerűsített nyomtató oldalt, ahol ki lehet törölni részeket majd kinyomtatni vagy PDF fájlba lementeni.
– Elkezdtük a képek javítását amiket még a költözés előtti helyre töltött fel Futyoke.
– A nehezen látható “Régebbi bejegyzés” helyett lapozót állítottunk be, ahol kényelmesen lehet lapozni az oldalak között.
Képek idáig új oldalon nyíltak meg, ezentúl a képek megnyitása után egérrel lehet léptetni a képeket a postban. 2 új képnézegető került fel.
+ Több kép van a postban egyikre rákattintva feljön egy ablak és ott lehet lépkedni a képek közt
+ Animált galéria nyílik meg, ahol 6 másodpercenként megjelenik a következő kép, ezt a funkciót ki is lehet kapcsolni. Egérrel is lehet léptetni illetve teljes képernyős módja is van. Adobe flash player szükséges
– rosszul beírt webcím esetén, az oldal megpróbál releváns találatokat találni, és felajánlja a keresés funkciót
– hibás linkek törlésre kerültek
– egyéb adatbázis oldali és SEO fejlesztések

[/important]

2011.Július.15

– Japán földrengés monitor (Kattintható linkek. Az oldalunkon nagy régiók adatait láthatjátok. Ha rákattintotok a régióra (kék színű) akkor egy másik oldalon láthatjátok az érintett városokat illetve bővebb információkat. Az időzóna mindig Greenwich alapján számol. (UTC/GMT) tehát magyarországon télen +1et nyáron +2őt kell hozzáadni az időpontokhoz. Japánban +9et.

2011.Május.04

– Végleges lett a Google + Gomb
– Újra lehet Facebookkal csatlakozni, regisztrálni az oldalra
– Eltűntek az avatarok mivel csak lassították az oldalt és nem is jelentek meg rendesen

2011.Május.04

– Felkerült az Újdonságok oldal amelyben az oldal változásait lehet nyomonkövetni
– Google +1 gomb (Google Új Megosztó rendszere) Amennyiben elégedett vagy az oldal tartalmával kapcsolatban, egy kattintással megoszthatod, illetve értékelheted. (1. kattintás elégedett, 2. kattintás visszavon)
– Megosztás gomb: A +1 gomb melletti Megosztás gomb hasznos, ha nem megszokott közösségi oldalakon szeretnéd megosztani a postokat.

Jelentkezz be az alábbi lehetőségek egyikével, katt és szólj hozzá:

%d blogger ezt szereti: